Stég építés

         
Untitled Document

Mobilstég készítés - bérlés

Ha a különböző jogszabályok vagy esetlegesen a környezet nem teszi lehetővé a fixen talajhoz rögzített stég telepítését, akkor az "úszó stég", mobilstég lehetősége javasolt.

Kikenek ajánljuk ezen alternatívát?
Vannak olyan helyek, folyók, tavak - pl. Balaton - ahol nem engedélyezik a fix stéget vagy csupán bizonyos időszakban engedélyezik használatukat. Itt egy könnyen telepíthető, akár saját kezűleg szerkezeti elemeire bontható-, szállítható mobilstég jöhet szóba.
A mobilstég stabilitása, biztonsága egyenértékű egy talajhoz rögzített stégével. Merülése minimális, elsüllyeszteni lehetetlen.
Használható hajókikötőnek, horgászállásnak vagy akár strandokon, élményfokozó alkalmatosságnak a megfelelő kiegészítőkkal (pl. csúszda, ugráló...).

A másik alternatíva az árvíz kiküszöbölése. Ez az úszómű a vízállástól függetlenül mindig azonos magasságot tart a vízszinttől.

Egyedülálló bérleti konstrukciónkban Önnek nem kell megvásárolnia a mobilstéget, mert cégünk telepíti, majd a használat befejeztével felszedi és elszállítja az eszközt.

Kérje ajánlatunkat
mind építés- mind pedig bérlés szempontjából.

Mobilstég készítés - építés és bérlés
nyitólap stég építés stég felújítás stég-kiegészítők mobilstég bérlés kapcsolat velünk jogi nyilatkozat