Stég építés

         
Untitled Document

A Stég-építés.hu honlapra vonatkozó irányelvek

Adatkezelés
Üzemeltető garantálja, hogy a honlapon keresztül küldött személyes információkat és adatokat hamadik fél részére a megrendelő írásos engedélye nélkül nem szolgáltatja ki.
Szolgáltató a tőle elvárható gondosság ellenére bekövetkező, un. "vis major" esetek következményeiért nem tehető felelőssé.


A honlapról kimutató linkekre vonatkozó felelősségi irányelvek
A honalpon szereplő és arról elnavigáló link-hivatkozások aktuális tartalmáért üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.
A törvényellenes, obszcén és demoralizáló tartalmak megjelentetésétől üzemeltető elzárkózik, ám ezek ellenőrzése üzemeltető részéről nem elvárható és technikailag nem teljesíthető. Üzemeltető kijelenti, hogy a kimenő linkek létrehozásakor a hivatkozott honlapokon semmilyen illegalis tartalmat nem észlelt. Amennyiben a kimenő link létrehozása után a hivatkozott tartalom megváltozott, azért üzemeltető nem vállal és nem is vállalhat felelősséget.


Szerzői jogokra vonatkozó irányelvek
Az üzemeltető honlapján megjelenő mindenféle írásos-, grafikai-, hang-, video és képi tartalom az üzemeltető szellemi terméke vagy megvásárolt licencjoga. A tartalom bárminemű másolása tiltott és üzemeltetői engedélyhez kötött!
Minden jog fenntartva! - steg-epites.hu

nyitólap stég építés stég felújítás stég-kiegészítők mobilstég bérlés kapcsolat velünk jogi nyilatkozat